Approved!

We zijn approved, America here we come! De Esta’s zijn weer 2 jaar geldig voor de somma a $14, en mogen we in ieder geval proberen om Amerika in te komen! Met een big smile verlaten we gepakt en bezakt huis en haard om weer een nieuwe American Dream te beleven! Deze vakantie crossen we niet door nieuwe Staten voor onze Statenbingo, maar we gaan gewoon lekker 3 weken toeren in Colorado, Utah, Arizona en Nevada! We hebben dit gebied al eens bezocht, dus we weten wat ons te wachten staat, mooie natuur, heel veel mooie natuur.

(a) Denver (b) Moab (c) Goulding (d) Sedona (e) Las Vegas (f) Springdale (g) Torrey (h) Grand Junction (i) Denver

Daarom hebben we dit keer een GoPro Hero HD 2 actioncam aangeschaft op de valreep! Deze plakken we op/in de Minivan om zo optimaal met 1 druk op de knop de gehele omgeving op de gevoelige plaat vast te leggen. Hij kan tegen een stootje en is waterdicht, dus ideaal gereedschap voor een trail in de Narrows, de Strip in Las Vegas, de Shäffertrail, de Moki Dugway , een Ballonvaart in Sedona en misschien wel voor een Raft avontuur op de Colorado river!! Plannen genoeg om dit mini HD cameraatje in te zetten om er een mooie film van te kunnen maken.

Maar voordat we zover zijn moeten we eerst nog even +/- 7800 km overbruggen om in Denver te geraken! Taxibedrijf van Dorp brengt ons met een busje naar Haarlemmermeer, alwaar we met Icelandair onze reis voortzetten. We verlaten om 14.00 uur de Evert v/d Beekstraat 202, beter bekend als vliegveld Schiphol. Dan vliegen we met een Boeing 757  in 3 uur naar Reykjavik om de hoognodige tankstop te maken, om daarna alsnog in 8 uur te vliegen om veilig te kunnen landen op het einde van de 8500 Pena Blvd. in Colorado, oftewel het Denver International Airport! Daar hebben we met National afgesproken dat er een Minivan voor ons klaar staat, waarvan we de mijlenteller minimaal 2000 rondjes laten draaien in de komende 3 weken. We zijn onderweg…..

Advertenties

One thought on “Approved!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s