Meer dan een slaapplaats alléén.

Met de geplande route in de hand zijn we naar de overnachtingsmogelijkheden gaan kijken voor dit jaar. Als wij langer dan 1 nacht op dezelfde plek verblijven zoeken wij het liefst naar meer dan een slaapplaats alleen. Met de fantastische ervaringen in Florida met het huren van een heel huis,  zijn we gaan kijken wat de de mogelijkheden zijn in Colorado, Utah, Arizona en Nevada.

Denver

Ons  eerste (korte) nachtje verblijven we in Baymont Inn & Suites, bij Denver Airport. Hier beginnen we met 2 kamers die we geboekt hebben via Hotwire.  Hier komen we laat aan en na het ontbijtje vertrekken we weer lekker vroeg  i.v.m. de onvermijdelijke jetlag richting Moab.

Baymont Inn & Suites

Moab

In Moab verblijven we 4 nachten, en daar hebben we een mooi huis gevonden via VRBO midden in Dowtown Moab. De naam Best in-Town Property! Private Hot Tub – Four Season Pool heeft zeker bijgedrage met de keuze voor deze schitterende villa waar we ons zeker zullen vermaken. Hier kunnen we heerlijk relaxen en bubbelen in onze eigen in de Hot Tub na onze avonturen in Canyonlands NP, Needles en Arches NP.

Best in-Town - Moab
Best in-Town – Moab

Goulding

In Goulding hebben we het Red Rock Pass House gehuurd voor 1 nachtje  bij Goulding’ s Lodge at Monument Valley . Een huis met 3 slaapkamers, 2 badkamers, keuken en een woonkamer die ligt surrounded by the red rocks bij Monument Valley.

Red Rock Pass House
Red Rock Pass House


Sedona

Hier hebben we gekozen om in Village of Oak Creek naar een huis te zoeken. Weer via VRBO en dit is aardig gelukt. Terra Bella is ook een schitterend huis, waar 3 nachten waarschijnlijk vééééél te kort zullen zijn.

Terra Bella-Southwest Luxury!
Terra Bella

Las Vegas

En dan Vegas, hier hebben we via een Mega tip op het AllesAmerika forum 2 Deluxe Rooms in Ceasars Palace voor wêinàg. Dit complex ligt zeer gunstig op de Strip en heeft een mega casino van 129,000 square foot, 26 restaurants en 6 schitterende zwembaden incl. een world-class Spa. Hier komen we onze 5 nachten wel door.

Caesars Palace
Caesars Palace

Springdale

In Springdale hebben we 2 kamers in het Best Western Zion Park Inn geboekt voor 2 nachten. Het ligt 1,5 mile van Zion NP af, waar we in ieder geval een stukje van de Narrows willen lopen.

BW Zion Park Inn
BW Zion Park Inn

Torrey

Hier hebben we gekozen voor de nr. 1 van Tripadvisor nml. Austins Chuckwagon Motel. We hebben de Family Suite geboekt met 3 slaapkamers, keuken en een woonkamer.Ook hier is een lekker zwembad met Hot Tub zodat we na het bezoek aan Capitol Reef NP alle indrukken heerlijk kunnen verwerken.

Austins Chuckwagon Motel
Austins Chuckwagon Motel

Grand Junction

Ondanks dat we Grand Junction vooral gebruiken als slaapplaats  hebben we toch een 2 Bedroom Suite geboekt in het Holiday Inn Express Hotel & Suites. Een beetje meer ruimte na een lange rit is natuurlijk heerlijk.

Holiday Inn Express
Holiday Inn Express

Denver

In Mile High City gaan we bij een oude bekende op bezoek, Staybridge Suite Cherry Creek. Hier hebben we in 2007 ook al eens overnacht en ondanks wat opstartproblemen, was dit erg goed bevallen. In Denver hebben we onze eerste Cheesecake ervaring opgedaan, en insiders weten dan genoeg…. Dus vandaar dat Denver altijd een bijzondere herinnering zal blijven. Maar ook deze Staybridge Suites is gekozen om zijn ideale ligging waarmee we binnen 7 minuten in Dowtown zijn. Hier gaan we onze laatse dagen doorbrengen en zullen we zeker de vakantie goed kunnen afsluiten bij …… juist de CHEESECAKE FACTORY!!!!!

Staybridge Suites Cherry Creek
Staybridge Suites Cherry Creek
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s